Missie:

 

In mijn praktijk CREScendo wil ik een plek bieden waar volwassenen en jongvolwassenen hun psychosociale spirituele - en gedragsmatige levensvraagstukken of hun werkhouding onderzoeken om zich eraan te ontwikkelen. Hierbij staat voorop dat er weer geluksgevoelens beleefd kunnen worden.

 

  • Een plek voor oprechte rouw, bewustwording en persoonlijke competentie-ontwikkeling
  • Een plek waar oefening van nieuw gedrag tot oplossing of verbetering van problemen kan leiden. Waardoor het weer mogelijk is om geluksgevoelens te beleven aan kleine en grote dingen in het leven. Een basisgevoel terugvinden van "gelukkig zijn met jezelf, ongeacht de situatie"
  • Een plek waar magisch-realistische fenomenen omtrent “lot en vrije keuze” aandacht krijgen

 

 

CREScendo bestaat sinds 1994 en ondergaat sindsdien een constante professionalisering in afstemming op maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen. CREScendo is een “lerende organisatie”. Kernbegrippen bij CREScendo zijn: competentieontwikkeling door psycho-educatie en ervaringsleren, vraaggestuurde hulp op maat, meelevende ondersteuning uit troost en respect, gelukkiger worden door het beoefenen van positief denken en  oplossingsgerichtheid, creativiteit en pro-activiteit. Men wordt er gestimuleerd en enthousiast gemaakt voor vernieuwing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:

Vanda Borgart

CREScendo

Carlierstraat 49

Havankpark

8919BC Leeuwarden

0582128051

info@creatieve-therapie.nl