Dobisor

 

Als Therapeut, Coach en Supervisor stem ik mij af op iedere persoonsgebonden hulpvraag of leerdoel. Daarbij hanteer ik positief psychologische- en oplossingsgerichte methoden en inzichtgevende modellen.

 

Zoals bijvoorbeeld de Kernkwadranten, Dubbele-Integratiedriehoek, Dramadriehoek, Transactionele Analyse, de 6-kleurige denkhoeden van De Bono en meer.
Om cliënten en supervisanten tot zelfreflectie te helpen komen heb ik het spel 'DOBISOR' ontworpen, om wat onbewust in je leeft helder te krijgen. De hierboven genoemde methoden zijn in het spel inzetbaar.

 

Thema’s in het spel zijn:

 

Duidelijkheid - Openheid - Begrenzen - Intuïtie - Sensitiviteit - Oprechtheid - Respect

Denken - Voelen - Willen - Doen.

 

Men start met een persoonlijke hulp- of leervraag, aan de hand van een specifieke situatie of werk-casus. Via een keuze uit de 11 soorten thematische kaartjes reflecteert men op eigen handelen en emoties en ontdekt nieuwe oplossingen. Dat kan via een gesprek en dialoog of via een eigen beeldend werkstuk. Voor het beoefenen en ontwikkelen van nieuw gedrag of andere gedachtenpatronen maakt men een POP oftewel een Persoonlijk Ontwikkeling Plan. Ter ondersteuning kan men een POP-kaartje trekken met een symbolisch plaatje er op. 

 

Het spel zit in een prachtig houten kistje en is voor professionele coaches, supervisoren en therapeuten te koop voor € 80,00 (inclusief een workshop).

 

U kunt mij bellen voor een afspraak:  0648349397

 

Vanda Borgart,

 

Supervisor, Coach & Beeldend Therapeut- gespecialiseerd in Zelfreflectie en Rouw en trauma problematiek

 

 

 

 

Contact:

Vanda Borgart

CREScendo

Carlierstraat 49

Havankpark

8919BC Leeuwarden

0648349397

info@creatieve-therapie.nl